Maskiner

Våre moderne og godt vedlikeholdte maskinpark er i stadig vekst:

 

 • Cat 318 EL aka Store Pys
  Type: Gravemaskin 18 tonn
  Produsent: Caterpillar

  Informasjon:

  Dette er maskinen for tungt arbeid, samt når man vil ha grove jobber gjort raskt og effektivt. Maskinen er velegnet for å grave ut flere tomter i eksempelvis byggefelt. Maskinen er utstyrt med blant annet rotortilt, som er effektiv ved opplegging av natursteinsmur, forstøtningsmurer eller annet presisjonsarbeid. Også flere forskjellige skuffetyper for krevende arbeid.

 • John Deere 6215 aka Henry
  Type: Traktor
  Produsent: John Deere

  Informasjon:

  Henry kom ut av traktor butikken i juni 2017, og er en viktig del av firmaet. Med sine 255 hk er den rå på å komme frem.

  Den går daglig med en 16 tonns henger.

  Denne har vi også rystet med hydraulikk og løftearmer foran.

   

 • CAT 308DCR aka Lille Pys
  Type: Gravemaskin 8 tonn
  Produsent: Caterpillar

  Informasjon:

  Dette er en anvenlig maskin for mange typer grave oppdrag. Maskinen er perfekt for arbeid på trange steder og har stor flyteevner på bløt underlag. Utrustet med masse ekstrautstyr, som gjør at den behersker en rekke forskjellig arbeid. Velegnet til natursteinmuring, grøfting, drenering rundt grunnmur og annet arbeid som trenger kraft i kombinasjon med smidighet. Meget rimelig for kunde, siden den er lett å transportere med på traktorhenger.o

 • JD 7530 4×4 aka Store Hjorten
  Type: Traktor 4x4
  Produsent: John Deere

  Informasjon:

  Dette er arbeidshesten som vi bruker til alt. Traktoren er blant de største på Agder, og med sin kraftige motor benyttes denne til alt fra  forflytning av utstyr til massetransport, brøytning og andre transportoppdrag. Toppfarten er 55 km/t, og vi kan dermed forflytte oss over vesentlig avstand effektivt.

 • Kobelco SK75 aka Dino
  Type: Gravemaskin
  Produsent: Kobelco

  Informasjon:

  8 tonns graver med rotortilt og et bredt utvalg i skuffer og klo.

  Liten, rask og effektiv.

 • Dumperhenger
  Type: Dumperhenger 16 tonn
  Produsent: Bailey 16T dumper

  Informasjon:

  En meget robust henger, som rommer mer enn et tradisjonelt lastebillass. Kan frakte alle typer masse. På denne frakter vi også vår 8 tonns gravemaskin. Utstyrt med strølem for effektiv grusing av eksempelvis veier.